Vuokrausehdot

Vuokraehdot

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että vuokrakokemuksesi on mukava ja onnistunut. Tietääksesi vastuusi, lue seuraavat vuokraehdot.

1. Polkupyörän käyttö

Älä jätä pyörää ilman valvontaa. Vuokraaja hyväksyy polkupyörän hyvässä kunnossa ja sitoutuu palauttamaan pyörän samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä. Vuokraaja sitoutuu pyöräilemään noudattaen Suomen lakia sekä Syötteellä kansallispuiston sääntöjä sekä sitoutuu seuraavaan:

1.1 Vuokraaja ei saa säätää tai käsitellä polkupyörän mekaanisia osia.

1.2. Vuokraaja palauttaa pyörän Northern Rentalillle sopimuksessa ilmoitettuna aikana ja päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta sakotetaan 20 € + 10 € / lisätunti /.

1.3. Vuokraaja on vastuussa pyörälle aiheutuvista vahingoista ja katoamisista. Mikäli pyörä häviää, tuhoutuu tai vahingoittuu Northern Rentalin arvion mukaan korjauskelvottomaksi, vuokralainen sitoutuu maksamaan Northern Rentalillle pyörän korvaavan arvon. Korvausmaksun määrää Northern Rental ja se veloitetaan vuokra-ajankohtana.

2. Pyörän korvaaminen

Suosittelemme, että vakuutat itsesi ja vuokrapyörän asianmukaisesti. Emme voi olla vastuussa omasta sairaudestasi, loukkaantumisestasi tai henkilökohtaisten tavaroiden vahingoittumisesta tai menetyksestä matkalla tai ohjatulla retkellä. On myös suositeltavaa, että tämä vakuutus kattaa pyörävarauksen peruutuskulusi matkan peruuttamisen yhteydessä. Vuokraaja sitoutuu maksamaan pyörän vuokran lisäksi pyörää vahingoittavasta kohtelusta johtuvat lisäkulut. Jos pyörä rikkoutuu vuokraajan toimien johdosta, katoaa tai varastetaan, veloitetaan vuokraajalta lisämaksuna pyörän arvo:

a) Trek Farley 9.6 – 2700 €

b) Trek Farley 9.6 Full Carbon 6000€

3. Korjaukset ja huolto

Jos pyörä rikkoutuu, älä hylkää pyörää. Ota yhteyttä meihin välittömästi, jotta voimme järjestää tilalle toisen pyörän. Vuokralainen maksaa kaikki tarpeelliset korjaukset, mukaan lukien kaikki osat.

4. Onnettomuudet ja vastuun vapauttaminen

Vuokraaja vapauttaa Northern Rental Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee pyörän vuokraajalle tai muille henkilölle aiheutuneista vahingoista. Asiakas hyväksyy täyden vastuun pyörästä pyörän noutohetkestä siihen saakka, että pyörä on palautettu samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä.

Päiväys ja allekirjoitus:_____________________________________________________